Over ons

Het ontstaan
In 1990 is De Art Shop, van oorsprong een winkel in sieraden en accessoires maar later ook in kunstobjecten opgericht. Door de jarenlange ervaring in de verkoop van sieraden ontdekten wij dat er vraag was naar persoonlijke soms ietwat intieme sieraden die zich kenmerken door hun schoonheid en exclusiviteit, maar die men het liefst rustig wil bekijken in de anonimiteit.

Het idee voor een webwinkel in erotische sieraden was geboren. In 2006 zijn wij van start gegaan met de verdere ontwikkeling van dit idee en in 2007 is de webshop ErotischeSieraden.nl online gegaan.

De webshop
Wij zijn er trots op onze website te presenteren die zich kenmerkt door zijn overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Een site die niet alleen voor mannen, maar juist ook voor vrouwen aantrekkelijk is om te shoppen. De foto’s zullen het sieraad tot in detail tonen, zodat je krijgt wat je ziet!

De collectie
Onze collectie bestaat uit sieraden van echt zilver of echt goud voor zowel hem als haar. De sieraden worden deels ontworpen in eigen atelier waar uitsluitend gewerkt wordt met echt zilver met een gehalte van 925 sterling zilver en 14 karaats goud. Al onze sieraden voldoen aan de normen van het keurmerk van Waarborg Holland.

Heb je vragen of suggesties, neem gerust contact met ons op.

Wij wensen je veel winkel plezier!

Ga terug

Zoeken

> Winkelwagen

0 product(en)0.00
Verzendkosten0.00
Totaal0.00

Bekijken Afrekenen Legen

> Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

> Twitter

> Nieuwe producten

Zilveren neuspiercing 3 zirkonia's
3 heldere zirkonia's op een rij (samen 5mm lang) Aan het uiteinde van het staafje zit een minuscule...€ 6.25

Zilveren neuspiercing zirkonia (mini)
Echt zilveren neuspiercing met een heldere zirkonia van 1,6 mm. De zirkonia zit in een zet...€ 4.95